Kullanıcının anında erişebileceği modern bir yüksek teknoloji işlem platformu sunuyoruz bilgi, haber ve analitik veriler, yüzlerce kripto para birimi değişimi ve ticari araçların çeşitliliği — hepsi bir pencerede: Farklı borsalarda fiyat verilerinin toplanması SwapZilla kullanıcılarının yapmasını sağlar en uygun fiyatla işlem yapın ve döviz kuru riskini en aza indirin manipülasyonu. SwapZilla işlem çekirdeği, kullanıcıya hızlı kullanım için geniş bir işlev yelpazesi sunar. işlemlerin uygun şekilde yürütülmesi ve ayrıca izleme ve analizlerin yapılması. işlemler. Arbitraj, ayna ve marj takas modülleri kullanıcının pasif olmasını sağlar platformumuzda gelir. SwapZilla bilgileri ve analitik çekirdeği sayesinde müşterilerimiz uygun olacak onlar için özel olarak seçilmiş haber, analiz ve önerilere erişim. Veri doğrulama, depolama ve aktarma sistemi, SwapZilla’yı mümkün kılar kullanıcıları en güvenli ve verimli kripto değişim deneyimine sahip olurlar.

SwapZilla Varoluş Nedenleri ?

Dolaşımdaki en fazla 2.000 şifreli madeni para ve para birimi vardır. borsalar, yalnızca 500 döviz çiftini desteklemektedir. Küçük borsalar sadece 5–10'u destekliyor döviz çiftleri. Aynı zamanda, emirlerin verilmesi ve yerine getirilme hızı Cryptocurrency pazarı, FOREX’te olduğundan birkaç kat daha düşüktür. Pazar altyapısı yaprakları arzulanan bir şey. Cryptocurrency pazarı, büyük iniş çıkışlardan sağ kurtuldu ve büyümeye devam ediyor Hızla. Hype pazardan ayrıldı, ancak ticaret hacmi artmaya devam ediyor. Yeni ve mevcut ticaret platformlarının üyelikleri her geçen gün artmaktadır. Şimdi var Piyasada ve alım satımda faaliyet gösteren 240'dan fazla borsa önemli ölçüde çeşitlendirilmektedir: örneğin, en büyük üç değişim (Binance, BitMax, OKEX), yalnızca piyasa sharecryptocurrency piyasası, büyük inişler ve çıkışlar sağladı ve büyümeye devam ediyor Hızla. Hype pazardan ayrıldı, ancak ticaret hacmi artmaya devam ediyor. Yeni ve mevcut ticaret platformlarının üyelikleri her geçen gün artmaktadır. Şimdi var Piyasada ve alım satımda faaliyet gösteren 240'dan fazla borsa önemli ölçüde çeşitlendirilmektedir: örneğin, en büyük üç değişim (Binance, BitMax, OKEX), yalnızca pazar payı

SwapZilla Çalışma Sistemi Hakkında Bilgiler

Çeşitli yatırımcı türleri için çözümler geliştirmek, uygun bir noktaya odaklanmak, kolayca özelleştirilebilir arayüz. Kullanıcı, bağımsız olarak tüm kullanıcıları seçecek ve bağlayacaktır. sistemin gerekli unsurları: modüller, ekranlar ve araçlar. Sistemimiz oluşacak üç ana çekirdek: ticaret, bilgi ve analitik ve pasif ticaret. Her bir çekirdek bir dizi eklenti ve ekran içerir.

SwapZilla Token

Ödeme planı aşağıdaki şekilde yapılandırılmıştır: tüm SwapZilla platform gelirleri, şirket ve SWZL belirteçleri arasında 70/30 oranında dağıtılır: gelirin% 70'i, cari giderler ve platform geliştirme ve pazarlaması için ödeme yapmak için kullanılır; gelirin kalan% 30'u (gerçek zamanlı olarak) özel bir kamu cüzdanına aktarılır ve daha sonra belirteç sahiplerine orantılı olarak dağıtılır.

Yatırımcılar için SWZL Değeri

SwapZilla, ilgili ve saygın ticari ürünleri içeren toplu bir hizmettir, bu nedenle proje hizmetlerine olan talep daima istikrarlıdır.
Simgenin gerçek değeri, sahibinin, akıllı bir sözleşme ile güvence altına alınan platformun komisyonlarından gelir elde etme konusundaki kalıcı hakkı ile garanti edilir.
Jeton: SWZL
IEO Başlatması: Latoken Launchpad
Preiko Fiyatı: 1 SWZL = 1 USD
Fiyat: 1 SWZL = 1 USD
MVP / Prototip: Mevcut
Platform: Ethereum
Soft cap: 2.000.000 USD
Hard cap: 27.150.000 USD
Ülke: Hong Kong
Whitelist/KYC: KYC ve Beyaz Liste

SwapZilla Ticaret Sistemi

Değişim Penceresi
Bu ekran, SwapZilla’ya bağlı tüm borsalar hakkında önemli bilgiler içerir: mevcut döviz çifti, işlem hacmi ve fiyat dalgalanmalarının sayısı. Kullanıcı olabilir Her borsada var olan varlıkları ve fiyatları öğrenin ve bunların dinamiklerini izleyin. farklı borsalarda kendi bakiyeleri.
Varlık Penceresi
SwapZilla müşterisi, platformumuzda satın almak ve satmak için mevcut tüm varlıkları, farklı platformlardaki fiyatlarını ve işlem hacimlerini görebilecek. Kullanıcı, her biri için dengeyi izleyebilir, anlaşma yapabilir ve dengeyi görebilecek.
Mevcut Varlıklar Penceresi
Bir ekran, işlemcinin mevcut pozisyonlarının bir özetini içerir: satın alınan varlıklar ve fiyatlar, borsalar, portföyün toplam değerinin dinamikleri ve karlılığı tüccarın stratejileri.
Değişim Siparişleri Modulü
Platformumuzun çalışmaları En İyi İcra prensibine dayanacaktır — en iyi fiyat emirlerin yerine getirilmesi. Modül şunları içerir: Borsa emrinin oluşumu arayüzü: para birimi, hacim, emrin tipi, durum; Siparişlerin kademeli dağılım mekanizması; Gönderilen siparişler için izleme arayüzü — tüm ayrıntılı masraflarla (mümkün dahil komisyon).
Bitcointalk Kullanıcı Adı: kriiptochelovek
Bitcointalk Profil Bağlantısı: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2519258
ETH address : 0x13B5F3975077d6Bdfe51681D2715a8A162c81bcB